Тежка верижна катастрофа стана в Русия, ударили са се 42 коли. Един човек

...
Тежка верижна катастрофа стана в Русия, ударили са се 42 коли. Един човек
Коментари Харесай

Тежка верижна катастрофа с 42 коли! Пътят за Москва е блокиран, има загинал СНИМКИ

Тежка верижна катастрофа стана в Русия, блъснали са се 42 коли. Един човек е умрял, петима са ранени и са настанени в болница. Преди това всичко почнала със конфликт на два камиона на заснежената федерална автомагистрала М-11 " Нева ", след което коли почнали да се забиват в тях. Задръстването продължи няколко километра. Пътят за Москва е блокиран. 

Масовият пътен случай е станал в 11.20 часа, написа Фонтанка. Работата на избавителните служби е затруднена от изобилен снеговалеж и вихрушка, също така от един от камионите се излива битум.

" Четирикилометрово запушване се е образувало на автомагистрала М-11. Ситуацията се утежнява от обстоятелството, че камионите не могат да се извърнат. Вече 42 автомобила са взели участие в злополуката. Оформят се документи, ще отнеме дълго време, защото има доста участници в произшествието ", заяви пресслужбата на UGIBDD UMVD на Русия в Новгородска област. Докато всички участници в случая не бъдат регистрирани от пътните инспектори, автомагистралата няма да бъде пусната.
 злополука русия, всеобща злополука, всеобща злополука, автомагистрала нева, федерална автомагистрала, автомагистрала петър москва, новгородска област злополука Снимки: Фонтанка
Движението по федералната автомагистрала в посока Москва е блокирано, на автомагистралата се е образувало многокилометрово запушване. Организиран е обход по други пътища, само че в този момент и там се образуваха тапи. Защото и тези пътища не са почистени от сняг.

Прави усещане, че съгласно очевидци множеството коли, взели участие в случая, са с московски номера.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР